1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Home & Car ben je voorzien van alles wat je nodig hebt om je huis en auto proper te maken. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen wasmiddel meegeleverd. Met deze reiniger heb je alles wat je nodig hebt om de hardnekkige vlekken en verontreinigingen kwijt te raken. Je kunt de straal van de hogedrukreiniger zelf instellen en kunt zo de lak van je auto of fiets beschermen. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit een krachtige reiniger, die zelfs grote oppervlakken kan reinigen. De haspel laat je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken oprollen. Zo ben je zeker dat je je huis en auto in een mum van tijd proper krijgt.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Je kunt zeer eenvoudig de waterdruk van de reinigingsklus instellen via de bediening op de spuitlans

  .

  Met de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zonder knikken.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Power Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.