1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Smart Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Car krijg je alles wat je nodig hebt voor je middelgrote reinigingsklussen. In deze set zit niet alleen de K7 hogedrukreiniger, maar ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel. De haspel is een handig extraatje, hiermee rol je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken op. Met de Kärcher app verbind je het apparaat via bluetooth en krijg je gerichte schoonmaaktips. Met een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur, is de Kärcher K7 Premium Smart Control Car geschikt voor middelgrote klussen zoals het schoonmaken van je auto of boot. Dankzij de regelbare werkdruk, is het mogelijk de druk aan te passen op jouw klus. De lak van je auto blijft zo intact en je krijgt een perfect resultaat.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Met de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet knikt of draait

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcherapp voor extra tips en begeleiding bij je schoonmaakklus.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Smart Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Smart Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K7 Premium Smart Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Smart Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.