1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Home.

Karcher K2 Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.673-603.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Home.

De Karcher K2 Power Control HOME is een innovatief en krachtig apparaat dat je helpt met het schoonmaken van je huis. Dankzij de 5 meter lange hogedrukslang en de ondersteuning van de bijbehorende app ga je altijd goed voorbereid aan de slag. De regelbare waterdruk zorgt voor voldoende controle over het schoonmaakresultaat. Door de in hoogte verstelbare telescoopsteel werk je comfortabel en makkelijk. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil is er de vuilfrees met roterende puntstraal. En voor het schoonmaken van grote oppervlakken is de meegeleverde terrasreiniger je grote vriend. De Karcher K2 Power Control HOME is een echte aanrader voor kleinere schoonmaakklussen rondom je huis.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen voltooien met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast aan de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Home.

Karcher K2 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.673-603.0.

Karcher K2 Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.