1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Power Control Home.

Karcher K7 Premium Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-171.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Home.

De Karcher K7 Premium Power Control Home is een hogedrukreiniger met een haspel voor het oprollen van de 10 meter lange slang zonder knikken. Het apparaat heeft een werkdruk van 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur, wat het geschikt maakt voor grote en zwaar verontreinigde klussen. Met de meegeleverde terrasreiniger en steen- en gevelreiniger ben je direct aan de slag. Deze hogedrukreiniger is uniek door de volledige controle die je hebt over de straal. Op de spuitlans stel je namelijk zelf in hoe hard de straal is. Daarnaast kun je de bijbehorende app downloaden om het meeste uit je apparaat te halen. Met de app kies je de juiste druk voor elke klus en blijf je op de hoogte van de laatste updates. Kies voor de Karcher K7 Premium Power Control Home en maak je klussen eenvoudig en snel schoon.

Pluspunten
  • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter door middel van de bediening op de spuitlans waarmee je de waterdruk eenvoudig kunt aanpassen

    .

    Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Home.

Karcher K7 Premium Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.317-171.0.

Karcher K7 Premium Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.