1. Karcher
 2. Karcher K3 Power Control Home & Bike.

Karcher K3 Power Control Home & Bike.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control Home & Bike. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control Home & Bike.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-763.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Home & Bike.

Met de Kärcher K3 Power Control Home & Bike heb je alles wat je nodig hebt voor allerlei reinigingsklussen. De hogedrukreiniger heeft een waterdruk van maximaal 120 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur, zodat je je (motor)fiets en terras gemakkelijk schoonmaakt. Met de vuilfrees verwijder je hardnekkig vuil, terwijl je de meegeleverde terrasreiniger gebruikt voor het schoonmaken van grote oppervlakken. Je werkt comfortabel met de telescopische steel en verplaatst de hogedrukreiniger gemakkelijk door je tuin met het lange handvat en de robuuste wielen. Bovendien krijg je ook een waterfilter, spuitlans en wasmiddel meegeleverd, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk tot 120 bar zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen voor de reinigingsklus

  .

  Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
 • Je krijgt geen autowasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Home & Bike.

Karcher K3 Power Control Home & Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control Home & Bike. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Home & Bike. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control Home & Bike. en heeft als fabrikantcode: 6.295-763.0.

Karcher K3 Power Control Home & Bike. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control Home & Bike. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.