1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K5 Premium Power Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Power Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

13,7 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Power Control Home & Car.

De Karcher K5 Premium Power Control Home & Car is een ideale set voor middelgrote reinigingsklussen. De set bestaat uit een hogedrukreiniger, terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel. Met de haspel rol je de slang van de hogedrukreiniger makkelijk op. Deze K5 heeft een maximale werkdruk van 145 bar en een reinigingscapaciteit van 40 vierkante meter per uur. De regelbare werkdruk zorgt ervoor dat je de druk aanpast aan jouw klus, zodat je zeker weet dat je auto of boot niet beschadigt. Ook de wasborstel zorgt ervoor dat je zwaarder vervuilde oppervlaktes veilig en gecontroleerd schoonmaakt. Met deze Karcher K5 Premium Power Control Home & Car heb je alles in huis om je auto of boot op professionele wijze schoon te maken.

Pluspunten
 • Je krijgt een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Met de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen, zonder knikken en draaien

  .

  De regelbare waterdruk stelt je in staat om de juiste waterdruk te kiezen voor de schoonmaakklus.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- en tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,7 kg.

Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Power Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.