1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Karcher K5 Premium Smart Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Smart Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-673.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control Home.

De Karcher K5 Premium Smart Control Home is een krachtige hogedrukreiniger met een gebruikersvriendelijke bediening. Het apparaat is uitgerust met de nieuwste technologieën en is voorzien van een 2 meter lange hogedrukslang. Met de Karcher-app krijg je gerichte schoonmaaktips en kun je de waterdruk op de spuitlans instellen. Dankzij het Plug 'n' Clean-systeem wissel je gemakkelijk het reinigingsmiddel, terwijl je de vulpeil controleert. De Karcher K5 Premium Smart Control Home wordt geleverd met een terrasreiniger en een haspel waarmee je de lange slang (10 meter) moeiteloos oprolt. De Karcher K5 Premium Smart Control Home biedt een uitstekende combinatie van kracht, prestaties en gebruiksgemak.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter

  .

  Met de bediening op de spuitlans stel je de waterdruk gemakkelijk af op de reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioolslang, wasborstel en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control Home.

Karcher K5 Premium Smart Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Smart Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Smart Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-673.0.

Karcher K5 Premium Smart Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Smart Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.