1. Karcher
  2. Karcher K4 Premium Power Control.

Karcher K4 Premium Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Premium Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-130.0

Gewicht

12 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control.

De Karcher K4 Premium Power Control is een verbeterde versie van de K4 Premium Full Control. Het uiterlijk is vernieuwd en de hogedrukslang is verlengd tot 2 meter, zodat je makkelijker bij moeilijk te bereiken plekken kunt komen. Bovendien wordt dit apparaat ondersteund door een speciale app, die je tips biedt over hoe je het meeste uit je apparaat kunt halen. De druk van de straal is volledig instelbaar door aan de lans te draaien. Dankzij de watergekoelde inductiemotor is het geluid van het apparaat een stuk stiller dan bij andere hogedrukreinigers. Hierdoor kun je de Karcher K4 Premium Power Control met een gerust hart gebruiken op je auto, terras of tuinmeubelen.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

    .

    De haspel zorgt ervoor dat je de slang altijd netjes oprolt zodat deze niet knikt of draait. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control.

Karcher K4 Premium Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Premium Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K4 Premium Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.324-130.0.

Karcher K4 Premium Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Premium Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.