1. Karcher
  2. Karcher K3 Power Control Home.

Karcher K3 Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.676-103.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Home.

De Karcher K3 Power Control Home is een krachtige hogedrukreiniger die allerlei klussen rondom je huis gemakkelijk maakt. Met een wateropbrengst van 380 liter per uur en een regelbare werkdruk van 120 bar, zul je je terras, schutting of tuinmeubelen weer als nieuw kunnen maken. Zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil zullen geen kans meer hebben tegen de kracht van de Karcher K3. De app helpt je bij het selecteren van de juiste druk, waardoor je niet alleen snel en efficiënt kunt reinigen, maar ook zonder al te veel moeite. Daarnaast is de hogedrukreiniger uitgerust met een tank voor reinigingsmiddelen, een terrasreiniger, spuitlans, vuilfrees, waterfilter, wieltjes voor eenvoudige verplaatsing en een 7 meter lange hogedrukslang. Hierdoor kun je ook zonder al te veel moeite de meest lastige plekken in je tuin of rondom je huis bereiken. De verstelbare telescoopsteel waarmee de hogedrukslang is uitgerust, zorgt ervoor dat je comfortabel werkt, zelfs als je langere periodes achter elkaar moet reinigen.

Pluspunten
  • Je doet diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk aanpast aan de reinigingsklus. Het automatisch start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Home.

Karcher K3 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.676-103.0.

Karcher K3 Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.