1. Karcher
 2. Karcher K7 Smart Control Car.

Karcher K7 Smart Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Smart Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Smart Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Smart Control Car.

Met de Kärcher K7 Smart Control Car krijg je naast de K7 hogedrukreiniger ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd. Met deze complete set is je auto in no-time weer stralend schoon. De K7 hogedrukreiniger zorgt voor een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Hierdoor is je auto snel en effectief schoon te maken, zelfs bij zwaar verontreinigde oppervlaktes. Verbind de hogedrukreiniger via bluetooth met de Kärcher app en krijg gerichte schoonmaaktips voor het optimale resultaat. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus. Zo weet je zeker dat de lak op je auto niet beschadigt. Ook de wasborstel zorgt ervoor dat je zwaarder vervuilde oppervlaktes gecontroleerd schoonmaakt. Met de Kärcher K7 Smart Control Car heb je alles in huis om je auto in topconditie te houden. Met de Kärcher K7 Smart Control Car ben je verzekerd van een perfect schoonmaakresultaat. De 180 bar werkdruk en 60 vierkante meter reinigingscapaciteit per uur zorgen ervoor dat je auto of boot grondig gereinigd wordt. Verbind de hogedrukreiniger via bluetooth met de Kärcher app en gebruik de gerichte schoonmaaktips om het beste resultaat te bereiken. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus. Zo weet je zeker dat de lak op je auto niet beschadigt. Daarnaast krijg je met de Kärcher K7 Smart Control Car ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd. Met deze complete set is je auto in no-time weer stralend schoon.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher-app voor extra tips en begeleiding bij uw reinigingsklus

  .

  Door de 10 meter lange hogedrukslang heb je veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Smart Control Car.

Karcher K7 Smart Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Smart Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Smart Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Smart Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K7 Smart Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Smart Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.