1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home & Car krijg je alles wat je nodig hebt om je huis grondig te reinigen en onderhouden. Naast de K7 hoge drukspuit krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en twee flessen wasmiddel voor een optimaal resultaat. Dankzij de bluetooth verbinding met de Kärcher app kun je gerichte schoonmaaktips krijgen, waardoor je de schoonmaakklus rondom je huis nog efficiënter aanpakt. Het apparaat beschikt ook over een haspel zodat je de slang van de hogedrukspuit makkelijk oprolt zonder knikken. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit apparaat geschikt voor het reinigen van zelfs de zwaarste verontreinigingen. Bovendien kun je de waterstraal instellen zoals je dat wilt, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt. Een schoon en onderhouden huis begint bij de Kärcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher-app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zonder knikken.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.