1. Karcher
  2. Karcher K4 Power Control.

Karcher K4 Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-030.0

Gewicht

11,4 kg

Hoogte

58,4 cm

Breedte

30,5 cm

Diepte

39,7 cm

Omschrijving van Karcher K4 Power Control.

De Karcher K4 Power Control is een stille en krachtige hogedrukreiniger die je de volledige controle over je schoonmaakklus geeft. De 130 bar motor is voorzien van een watergekoelde inductiemotor, waardoor hij relatief stil is. Daarnaast is de hogedrukslang maar liefst 8 meter lang. Dit maakt het schoonmaken en onderhouden van verschillende plekken veel gemakkelijker. De Karcher K4 Power Control heeft een bijbehorende app die je goed van pas komt. Zo krijg je handige tips en kun je eenvoudig de juiste druk instellen. Daarnaast kun je met de app ook de levensduur van je hogedrukspuit verlengen. Zo ben je altijd verzekerd dat je je schoonmaakklus zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoert.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk op de reinigingsklus kunt afstellen. Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteindes van de tuin bereiken. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger heeft geen haspel voor het knikvrij en snel oprollen van de slang.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control.

Karcher K4 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K4 Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.324-030.0.

Karcher K4 Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.