1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control Car.

Karcher K7 Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Car.

Met de Kärcher K7 Power Control Car krijg je een complete set om je auto, boot en andere oppervlaktes grondig schoon te maken. Dankzij de wasborstel en de vuilfrees is het mogelijk om stevige vervuiling van hardnekkig vuil te verwijderen. Maar ook de hogedrukreiniger is een krachtpatser. Met een maximale druk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur, is de K7 geschikt voor het schoonmaken van zware klussen. Je kunt zelfs de druk aanpassen, zodat je zeker weet dat je lak niet beschadigt. De K7 Power Control Car wordt ook geleverd met een waterfilter, spuitlans, schuimsproeier en autowasmiddel. Met dit complete setje heb je alles wat je nodig hebt om je auto, boot en andere oppervlaktes grondig schoon te maken. Je hoeft alleen nog maar aan de slag te gaan!

Pluspunten
  • Met de meegeleverde wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans kun je diverse schoonmaakklussen afhandelen. Via de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig aanpassen op de schoonmaakklus. Door de 10 meter lange hogedrukslang heb je veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Car.

Karcher K7 Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.