1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Karcher K7 Premium Smart Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Smart Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-233.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Home.

De Kärcher K7 Premium Smart Control Home is perfect voor de fanatiekeling die geen vuil kans geeft. Met een werkdruk van 180 bar, is hij de opvolger van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home. Hij is voorzien van de nieuwste technologie en slimmer dan ooit. Verbind de hogedrukreiniger via Bluetooth met de Kärcher app en je krijgt gerichte schoonmaaktips. Bovendien heb je de volledige controle over de straal door simpelweg aan de lans te draaien. Je krijgt er ook een terrasreiniger bij voor het spatvrij reinigen van grote oppervlakken, en de haspel zorgt ervoor dat de 10 meter lange slang niet in de knoop raakt. Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home heb je het beste van twee werelden in huis!

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De hogedrukreiniger is uitgerust met een haspel zodat de slang knikvrij en snel kan worden opgerold. Het automatische start/stop systeem helpt om onnodige belasting van de motor te voorkomen.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Karcher K7 Premium Smart Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Smart Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Smart Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.317-233.0.

Karcher K7 Premium Smart Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Smart Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.