1. Karcher
 2. Kärcher K2 Battery (zonder accu).

Kärcher K2 Battery (zonder accu).

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Kärcher K2 Battery (zonder accu). en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Kärcher K2 Battery (zonder accu).

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.117-200.0

Gewicht

4,5 kg

Hoogte

62,9 cm

Breedte

30,3 cm

Diepte

24,5 cm

Omschrijving van Kärcher K2 Battery (zonder accu).

Met de Kärcher K2 Battery (zonder accu) kun je kleine oppervlakken zoals fietsen, kleine auto's en motors rondom je huis reinigen. Het apparaat werkt op een accu (niet meegeleverd), zodat je 17 minuten lang niet gebonden bent aan een stopcontact. Je kunt de hogedrukreiniger aansluiten op een kraan, maar als er geen wateraansluiting in de buurt is, kun je de aanzuigslang in een emmer water stoppen. Daarnaast kun je kiezen tussen 2 verschillende spuitlansen voor een zachte waterstraal en een turbostraal. In het scherm op de K2 Battery zie je hoe lang de accu nog meegaat en hoe hoog het drukniveau is. Deze hogedrukreiniger is onderdeel van het 36V/5,0 Ah Kärcher accuplatform. Als je al een accu hebt van hetzelfde merk uit hetzelfde accuplatform, kun je deze ook gebruiken op deze hogedrukreiniger. Met de Kärcher K2 Battery krijg je een krachtige reiniging die je zelfs buiten het bereik van een stopcontact kunt uitvoeren. Bovendien kun je naar wens kiezen tussen 2 verschillende spuitlansen en het scherm op het apparaat geeft je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt de hogedrukreiniger gebruiken met een Kärcher accu uit het 36V/5,0 Ah accuplatform. Met deze Kärcher K2 Battery heb je een veelzijdige en eenvoudig te bedienen hogedrukreiniger in handen.

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen voor de reinigingsklus

  .

  Omdat de hogedrukreiniger op accu werkt, ben je niet beperkt door een stopcontact

  .

  Met de meegeleverde vuilfrees, hogedrukpistool, waterfilter en spuitlans kun je diverse reinigingsklussen klaren.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Kärcher K2 Battery (zonder accu).

Kärcher K2 Battery (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 62,9 cm
Breedte 30,3 cm
Diepte 24,5 cm

Bedenk van te voren of Kärcher K2 Battery (zonder accu). een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,5 kg.

Kärcher K2 Battery (zonder accu). is op de markt gebracht door Kärcher K2 Battery (zonder accu). en heeft als fabrikantcode: 1.117-200.0.

Kärcher K2 Battery (zonder accu). is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Kärcher K2 Battery (zonder accu). aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.