1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Smart Control.

Karcher K7 Premium Smart Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Smart Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-230.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control.

De Karcher K7 Premium Smart Control is een krachtige hogedrukreiniger, die is voorzien van een hoge druk van 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur. Hij is de opvolger van de Karcher K7 Premium Full Control Plus en is, zowel van binnen als van buiten, helemaal vernieuwd. Dit model bevat allerlei extra's, zoals een waterfilter, een lcd-scherm voor de regelbare waterdruk, een haspel, wieltjes en het innovatieve Plug 'n' Clean-systeem. Bovendien is hij eenvoudig te verbinden met de Karcher app, waarmee je gerichte schoonmaaktips kunt krijgen. De K7 Premium Smart Control zorgt voor een perfecte schoonmaak van hardnekkig vuil en is daarom geschikt voor regelmatig gebruik. Met dit apparaat heb je een machine die bijna elke schoonmaakklus eenvoudig aankan. Dankzij het slimme Plug 'n' Clean-systeem heb je geen tijd meer nodig om je reinigingsmiddelen te vervangen. Kortom, met de Karcher K7 Premium Smart Control ben je verzekerd van een efficiënt en ongecompliceerd schoonmaakresultaat.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd bij de hogedrukreiniger, die geschikt is voor zwaardere klussen zoals het schoonmaken van een zwembad

    .

    Via de bediening op de spuitlans kan je eenvoudig de waterdruk op de reinigingsklus afstellen.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control.

Karcher K7 Premium Smart Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Smart Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Smart Control. en heeft als fabrikantcode: 1.317-230.0.

Karcher K7 Premium Smart Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Smart Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.