1. Karcher
 2. Karcher K3 Power Control Car.

Karcher K3 Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Car.

Met de Kärcher K3 Power Control Car heb je alles wat je nodig hebt om je klusjes efficiënt en gericht uit te voeren. De K3 hogedrukreiniger wordt geleverd met een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel. Met een maximale werkdruk van 120 bar en een reinigingscapaciteit van 25 vierkante meter per uur kun je zelfs de sterk vervuilde oppervlaktes van bijvoorbeeld motorfietsen en tuinmeubelen schoonmaken. De druk is regelbaar, dus je bent verzekerd van een gerichte reiniging zonder risico op schade. Met de wasborstel kun je ook de moeilijk bereikbare plaatsen schoonmaken. Dankzij de wielen en het lange handvat is de Kärcher K3 Power Control Car gemakkelijk te verplaatsen. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kun je gericht en efficiënt schoonmaken.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstemt

  .

  Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Car.

Karcher K3 Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K3 Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.