1. Karcher
 2. Karcher K4 Premium Power Control Home.

Karcher K4 Premium Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Premium Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-133.0

Gewicht

12 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control Home.

De Karcher K4 Premium Power Control Home heeft nog meer te bieden. De hogedrukreiniger beschikt bijvoorbeeld over een innovatief verstelsysteem voor de sproeistanden, waarmee je met één draai aan de lans de druk kunt aanpassen. Het toestel heeft bovendien een krachtige motor met een vermogen van 1.800 watt, waardoor je met gemak zelfs de meest hardnekkige vervuiling verwijdert. Met de meegeleverde koppeling en muurhouder kun je het toestel eenvoudig opbergen als je klaar bent met schoonmaken. Kortom, de Karcher K4 Premium Power Control Home biedt alles wat je nodig hebt voor het reinigen van je auto, tuinmeubilair, terras, muur of andere oppervlakken. Met de handige app en de vele extra functies is dit toestel de ideale keuze voor de doe-het-zelver die klaar is voor het volgende schoonmaakavontuur.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstemt

  .

  Door de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteindes van de tuin bereiken.

Minpunten
 • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control Home.

Karcher K4 Premium Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Premium Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K4 Premium Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-133.0.

Karcher K4 Premium Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Premium Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.