1. Karcher
 2. Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Karcher K2 Power Control Home & Bike.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control Home & Bike. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-763.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Kärcher K2 Power Control Home & Bike biedt je de perfecte oplossing voor al je reinigingsklussen. Met deze set krijg je een K2 hogedrukreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, velgenwasborstel en wasmiddel. Zo kun je gemakkelijk je (motor)fiets en terras schoonmaken. Met de regelbare waterdruk tot 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur heb je de controle over elke taak. Je werkt comfortabel en met de juiste werkhouding dankzij de telescopische steel. De vuilfrees neem je mee voor hardnekkig vuil. Heb je grote oppervlakken te reinigen? Dan komt de meegeleverde terrasreiniger goed van pas. Het lange handvat en de wieltjes maken het gemakkelijk om de K2 Power Control Home & Bike naar een andere plek in je tuin te verplaatsen. Kortom: met de Kärcher K2 Power Control Home & Bike kun je al je reinigingsklussen aan.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk tot 110 bar zorgt ervoor dat je de waterdruk goed af kunt stellen voor de reinigingsklus

  .

  Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
 • Je krijgt geen autowasborstel, noch riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Home & Bike.

Karcher K2 Power Control Home & Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control Home & Bike. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Home & Bike. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control Home & Bike. en heeft als fabrikantcode: 6.295-763.0.

Karcher K2 Power Control Home & Bike. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control Home & Bike. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.