1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car.

De Kärcher K5 Premium Smart Control Home & Car is dé perfecte oplossing voor al je tuin-, auto- en tuinmeubel-reinigingsklussen. Met de K5 hogedrukreiniger, terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel kun je alle oppervlakken schoonmaken. De Kärcher app maakt het makkelijker om de juiste schoonmaakmethode te kiezen, waardoor je tijd en energie bespaart. De K5 Premium Smart Control heeft een werkdruk van 145 bar en een doorvoercapaciteit van 50 liter per uur, waardoor het geschikt is voor zelfs de zwaarst vervuilde oppervlakken. Je kunt de waterstraal aanpassen naar je persoonlijke schoonmaakbehoeften. En met de haspelrol rol je de slang gemakkelijk en zonder knikken op. Met de Kärcher K5 Premium Smart Control Home & Car ben je altijd klaar voor je volgende schoonmaakklus.

Pluspunten
 • Je krijgt een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Sluit de hogedrukreiniger aan op de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Met de haspel rol je de slang altijd netjes op, zonder knikken.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- en tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Smart Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.