1. Karcher
 2. Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Smart Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Smart Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Smart Control Home & Car krijg je een veelzijdig schoonmaakpakket. De K7 hoge drukreiniger is uitgerust met een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel en 2 flessen wasmiddel. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om je huis grondig en effectief schoon te maken. Door verbinding te maken met de Kärcher app via bluetooth heb je direct toegang tot gerichte schoonmaaktips. Hiermee krijg je het beste resultaat. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur ben je in staat om ook grotere oppervlakten en zwaar verontreinigde gebieden schoon te maken. Je kunt de waterstraal naar wens instellen, waardoor je geen schade aan de lak van je auto of fiets toebrengt. De Kärcher K7 Smart Control Home & Car is een krachtig apparaat dat je helpt bij alle soorten schoonmaakklussen.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen wasmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Smart Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Smart Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Smart Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Smart Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Smart Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Smart Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.