1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Compleet heb je alles in huis om van je tuin en huis een schitterend geheel te maken. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Zo hoef je niet meer losse onderdelen te kopen en kun je direct aan de slag. Met de Kärcher app verbind je het apparaat via bluetooth en krijg je gerichte schoonmaaktips. Ook beschikt deze K7 over een haspel. Hiermee rol je de slang gemakkelijk op. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit apparaat geschikt voor het reinigen van zelfs de zwaar verontreinigde oppervlakken. Bovendien heb je de vrijheid om zelf de sterkte van de waterstraal te bepalen, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt. Kortom, met de Kärcher K7 Premium Smart Control Compleet kun je je tuin en huis in een topconditie houden.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans, rioolslang, tuinslang en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zonder knikken. Bij deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans, rioolslang, tuinslang en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher-app voor extra tips en begeleiding bij uw reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rolt u de slang altijd netjes op zonder knikken.

Minpunten
 • De tuinslang is 15 meter, dus voor langere afstanden heb je een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.