1. Karcher
 2. Karcher K4 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K4 Premium Power Control Home & Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control Home & Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

12 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control Home & Car.

Met de Kärcher K4 Premium Power Control Home & Car krijg je een uitgebreid pakket aan accessoires meegeleverd. Naast de K4 hogedrukreiniger krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel. De K4 heeft ook een haspel waarmee je de slang snel en zonder knikken kan oprollen. Je kunt de K4 gebruiken om middelgrote reinigingsklussen uit te voeren, zoals het schoonmaken van je (motor)fietsen, tuinmeubelen en auto. Met een maximale werkdruk van 130 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur is de K4 de ideale keuze voor klussen van alle groottes. De regelbare werkdruk zorgt ervoor dat je de druk aanpast op jouw klus, zodat je zeker weet dat de lak van je auto niet beschadigt. Daarnaast zorgt de wasborstel ervoor dat je zwaarder vervuilde oppervlaktes gecontroleerd schoonmaakt.

Pluspunten
 • Je krijgt een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Met behulp van de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet knikt of draait

  .

  De verstelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen.

Minpunten
 • Je krijgt geen rioolslang en tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control Home & Car.

Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. is op de markt gebracht door Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Premium Power Control Home & Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.