1. Karcher
 2. Kärcher K2 Battery Set.

Kärcher K2 Battery Set.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Kärcher K2 Battery Set. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Kärcher K2 Battery Set.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.117-220.0

Gewicht

4,5 kg

Hoogte

62,9 cm

Breedte

30,3 cm

Diepte

24,5 cm

Omschrijving van Kärcher K2 Battery Set.

Met de Kärcher K2 Battery Set kun je kleine oppervlakken, zoals fietsen, kleine auto's en motors, gemakkelijk en efficiënt reinigen. Deze hogedrukreiniger werkt op accu, waardoor je vrij bent om het apparaat overal naar toe te nemen. Je kunt het aansluiten op een kraan, of de aanzuigslang in een emmer water stoppen als er geen wateraansluiting in de buurt is. De K2 Battery Set heeft 2 verschillende spuitlansen voor een zachte waterstraal en een turbostraal. Op het scherm van het apparaat kun je zien hoe lang de accu nog meegaat en hoe hoog het drukniveau is. De accu die bij de K2 Battery Set geleverd wordt, is onderdeel van het 36V/5,0 Ah Kärcher accuplatform. Hierdoor kun je de accu uitwisselen met ander (tuin)gereedschap dat onderdeel is van hetzelfde platform. Zo kun je met één oplaadbare accu meerdere apparaten bedienen. De Kärcher K2 Battery Set biedt je een efficiënte manier om kleine oppervlakken te reinigen.

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk perfect kunt afstemmen op de reinigingsopdracht

  .

  Omdat de hogedrukreiniger op accu werkt, ben je niet beperkt tot een stopcontact

  .

  Met de meegeleverde vuilfrees, hogedrukpistool, waterfilter en spuitlans, kun je veel verschillende reinigingsklussen klaren.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kärcher K2 Battery Set.

Kärcher K2 Battery Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 62,9 cm
Breedte 30,3 cm
Diepte 24,5 cm

Bedenk van te voren of Kärcher K2 Battery Set. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,5 kg.

Kärcher K2 Battery Set. is op de markt gebracht door Kärcher K2 Battery Set. en heeft als fabrikantcode: 1.117-220.0.

Kärcher K2 Battery Set. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Kärcher K2 Battery Set. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.