1. Karcher
  2. Karcher K3 Power Control.

Karcher K3 Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.676-100.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control.

De Karcher K3 Power Control biedt net dat beetje extra kracht om hardnekkig vuil weg te spuiten. Het 120 bar werkdruk en de wateropbrengst van 380 liter per uur zijn precies de juiste hoeveelheid voor kleine klusjes. Met de regelbare werkdruk heb je volledige controle over je reinigingsklus. De bijbehorende app helpt je om nog meer uit je apparaat te halen. Daarnaast maakt het lange handvat en de wieltjes het apparaat gemakkelijk verplaatsbaar. Accessoires berg je eenvoudig op in de opbergruimte voor toebehoren. Zo ben je altijd voorbereid op jouw volgende reinigingsklus.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstemmen op de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Dankzij de wielen is het gemakkelijk om de hogedrukreiniger te verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control.

Karcher K3 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.676-100.0.

Karcher K3 Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.