1. Karcher
 2. Karcher K5 Power Control Car & Home.

Karcher K5 Power Control Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Power Control Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-558.0

Gewicht

13 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

40,2 cm

Omschrijving van Karcher K5 Power Control Car & Home.

De Karcher K5 Power Control Car & Home is uitgerust met een krachtig inductiemotor van 2000 watt. Dit levert meer dan voldoende vermogen voor het gebruik van de meegeleverde accessoires. De motor is voorzien van een drukregelaar, zodat je eenvoudig de perfecte druk kunt instellen voor je werkzaamheden. De K5 Power Control is ook voorzien van een hoogwaardige luchtkoeler, waardoor de motor langer meegaat en minder warmte afgeeft. Ook is hij voorzien van een drukontlasting, zodat je niet in een keer de maximale druk hoeft te gebruiken. Deze droom van een hogedrukreiniger is ook voorzien van een handige opbergruimte voor al je accessoires. Zo heb je alles bij de hand wanneer je aan de slag gaat.

Pluspunten
 • Je kunt diverse schoonmaakklussen voltooien met de meegeleverde terrasreiniger, vuilvreter, wasborstel, waterfilter en spuitlans

  .

  Met de bediening op de spuitlans kun je gemakkelijk de waterdruk aanpassen op de schoonmaakklus

  .

  Het automatische start/stop-systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Je krijgt geen rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Power Control Car & Home.

Karcher K5 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 40,2 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Power Control Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13 kg.

Karcher K5 Power Control Car & Home. is op de markt gebracht door Karcher K5 Power Control Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-558.0.

Karcher K5 Power Control Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Power Control Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.