1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Power Control.

Karcher K5 Premium Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-573.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Power Control.

De Karcher K5 Premium Power Control is een alles-in-één oplossing waarmee je al die viezigheid in je tuin kunt aanpakken. Met de hoge druk van 145 bar en een doorvoercapaciteit van 500 liter per uur is dit een krachtig apparaat. Het is perfect voor het schoonmaken van tuinmeubelen, muur of tuin gereedschap. Met de spuitlans heb je volledige controle over de druk en de kracht van de straal. Zo weet je zeker dat je de juiste druk gebruikt voor elke klus. Er is zelfs een opbergruimte waar je kleine accessoires in opbergt, zo heb je alles bij de hand. Daarnaast kun je de bijbehorende app downloaden om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen. De app helpt je met het kiezen van de juiste druk en het instellen van de juiste waterstraal. Kies voor de Karcher K5 Premium Power Control voor het beste resultaat.

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus

  .

  Met de 10 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteindes van de tuin bereiken

  .

  Met behulp van de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Power Control.

Karcher K5 Premium Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.324-573.0.

Karcher K5 Premium Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.