1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Smart Control.

Karcher K5 Premium Smart Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Smart Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-670.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control.

De Karcher K5 Premium Smart Control is een innovatieve hoge druk reiniger. Deze kan worden gebruikt voor het schoonmaken van auto's, fietsen, tuinmeubilair en terrassen. Met deze uitvoering krijg je een 2 meter langere hogedrukslang dan bij de vorige versie en je kunt het apparaat makkelijk verbinden met de Karcher app. Met de app krijg je gerichte tips voor het schoonmaken en je kunt de werkdruk direct instellen met het spuitpistool. Heb je extra vermogen nodig? Dan kun je de boost modus activeren. Bovendien heb je met het Plug 'n' Clean-systeem het gemak van snel wisselen van het reinigingsmiddel. Met de 10 meter lange slang en de haspel voorkom je knoopvorming. Geniet dus van de vele voordelen van de Karcher K5 Premium Smart Control!

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  De 10 meter lange hogedrukslang maakt het mogelijk de uiteindes van de tuin te bereiken

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control.

Karcher K5 Premium Smart Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Smart Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Smart Control. en heeft als fabrikantcode: 1.324-670.0.

Karcher K5 Premium Smart Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Smart Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.